top of page

‘Ik wil bijdragen aan een wereld waar mensen zichzelf kunnen zijn. Een wereld waar je als mens geboren wordt om je essentie te leven en waar je in jouw essentie wordt gezien.’

Je geboorte - en ook je conceptie en zwangerschap - zijn van grote invloed op de mate waarin jij jezelf kunt ervaren. Hier wordt de basis gelegd voor hoe je in het leven staat, hoe je je verhoudt tot jezelf, de mensen om je heen en de buitenwereld. Ik noem dat je geboorteimprint. Door mijn eigen levenservaringen en het begeleiden van mensen in mijn praktijk word ik me steeds bewuster van de relatie tussen de (voor)geboortelijke tijd en de patronen die mensen tegenkomen in hun latere leven. Zo zie ik veel cliënten die zich niet welkom of gezien voelen, het gevoel hebben dat ze er niet bij horen of niet helemaal kunnen aarden in het leven. Cliënten die gevoelig zijn voor prikkels, moeite hebben met het aangeven van hun grenzen en daardoor gevoeliger zijn voor een burn-out. Maar ook cliënten die, zonder dat er een directe aanleiding is, met neerslachtige gevoelens rondlopen of een gevoel van leegte ervaren. Uiteindelijk zijn dit vaak cliënten die zichzelf kwijt zijn en moeite hebben om aanwezig te zijn in hun lichaam en om zichzelf te voelen.

 

Naast dat ik mensen graag begeleid in het zich bewust worden en 'herschrijven' van hun geboorteimprint, verschuift mijn focus zich steeds meer naar preventief werken. Ik doel daarmee op de nieuwe generatie zielen die op het moment naar aarde komt en de groep mensen die hun ouders gaan worden. Wanneer je je als toekomstige ouder bewust bent van je eigen geboorteimprint en de mate waarin deze de ervaringen in je leven kleurt, ben je in staat om je kind een andere imprint mee te geven.

 

Doordat ouders zich her-inneren wie ze in essentie zijn,

kunnen ze tijdens de conceptie, zwangerschap en bevalling,

bedding geven aan de essentie van hun kinderen.

 

Er komen steeds meer zielen naar de aarde die een hoge frequentie hebben. Zij zetten hun ouders liefdevol aan om ook in beweging te komen, op alle vlakken van hun bestaan. Hoe je denkt, voelt, eet, communiceert en liefhebt en je sexuele levensenergie voedt, alles wordt uitgenodigd om te baden in het frequentieveld van de inkomende ziel en de moed om ja te zeggen tegen de nodige veranderingen.

'Stel je voor: je bent een zieltje dat net besloten heeft om naar aarde te komen. Jouw toekomstige ouders worden zich ervan bewust dat jij wil komen. Ze maken daarom al vóór jouw daadwerkelijke conceptie contact met je. Ze heten je welkom m.b.v. een ritueel dat bij hen past en maken daarbij contact met jou. Ze laten je weten hoe ze uitkijken naar je komst en maken ruimte voor jouw essentie. Dit doen ze door zich af te stemmen op hun eigen essentie en door open te staan voor heling en bewustwording van oude traumas en imprints van hun eigen conceptie en/of geboorte. Door deze healing voel jij je als inkomende ziel welkom om met jouw hele essentie geboren te worden en is er ruimte voor verwondering, enthousiasme en plezier. 'Newborn consciousness wants to be born on earth'.'

 

Het is mijn missie om zielen die in deze tijd geboren worden te begeleiden. Samen met hun ouders wil ik graag zo'n bedding creëren dat ze met hun volledige essentie geboren kunnen worden. Ik wil bedding geven aan de essentie van leven.

IMG_1482.JPG
IMG_9453.JPG
IMG_1551_ZW.JPG

LEES MEER OVER MIJ, MIJN AANPAK EN MIJN AANBOD.

bottom of page