top of page

Workshop Birthing from within

‘Ignite the inner wisdom and natural power to birth’

De workshop Birthing from Within biedt ruimte voor alle aspecten die een natuurlijke geboorte versterken en het tot een ontspannen, liefdevolle, wonderlijke en onvergetelijke gebeurtenis maken.

 

In het kort alvast de belangrijkste onderdelen, uitgebreidere info volgt.

 

  • Het aanspreken van "een diep weten" dat vrouwen hebben met betrekking tot een bewuste en natuurlijke bevalling.

  • Het aanspreken van de spirituele en natuurlijke seksuele kracht van vrouwen. Een authentiek en liefdevol contact met het eigen lichaam is een uitnodiging om je over te geven aan de natuurlijke en zeer functionele flow van de hormonen die het geboortepoces voorbereiden en begeleiden.

  • Schaamte en onverwerkte traumas kunnen dan naar boven komen. Door die aan te gaan en te helen voorkom je dat zij worden "open worden getrokken" bij de geboorte. 

  • Het uitnodigen van contact en intimiteit met je partner. Op het moment dat de weeën zich aankondigen en een vrouw zich naar binnen keert, is het belangrijk dat haar partner weet hoe zij zich veilig kan voelen, de bewegingen van haar lichaam kan volgen en ondersteunen, het contact en de intimiteit in stand kan houden ook binnen een medische setting.

  • Het contact met je kindje zowel spiritueel, emotioneel als lichamelijk, zodat je kind de geboorte kan bepalen en jullie daarin optimaal samenwerken.

  • Het bewustworden, helen en herschrijven van de geboorteimprints van beide ouders.

Deze workshop is voor zwangere stellen. Meer info volgt.

DE WORKSHOP WORDT GEGEVEN DOOR:

JOANNE VAN WIJGERDEN, JAAP VERMUE EN DORRIT HUPPES

DATA:

30 AUGUSTUS - 2 SEPTEMBER 2019

LOCATIE:

HELIOS CENTRUM

www.helioscentrum.nl

HEERDE

MELD JE AAN DOOR EEN EMAIL TE STUREN NAAR:

DORRITHUPPES@HOTMAIL.COM

bottom of page