top of page

 ‘Ik zie je. Zonder oordeel. Zonder dat je iemand hoeft te zijn wie je in werkelijkheid niet bent.  

Ik ben aanwezig. En blijf aanwezig.

Voor dat wat er in jou gezien wil worden.

Ik zie je in je kracht. Ik zie je in je pijn.

Ik zie jouw essentie.  

I see you’.

Ik begeleid jou als cliënt door je op de eerste plaats "te zien", naar je te luisteren en er voor je te zijn. Mijn intentie in al mijn sessies of workshops is een veilige bedding creëren waardoor jij als cliënt of deelnemer van een work- shop je basis en de bedding in jezelf kunt ervaren.

 

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik je begeleid om je bewust te worden van je fysieke, psychische, emotionele en spirituele patronen die verband hebben met je pre- en perinatale imprint. Naast het verhaal dat je me vertelt over je pre-natale ervaringen en je belangrijkste levenservaringen, maak ik eigenlijk altijd gebruik van je lichaamsbewustzijn als ingang voor het werken met deze prenatale imprint. Het gaat immers over een imprint uit de periode die vooraf ging aan praten en deze ligt dan ook opgeslagen in het geheugen van je cellen. Ik maak daarbij gebruik van fysieke aanraking en subtiel energetisch werk, het herschrijven van je imprint op celniveau, klank, het lezen van je energieveld,  verschil-lende healingtechnieken, systemisch  werk, rituelen en multi-dimensionaliteit. Met mijn bewustzijns- en liefdes-veld maak ik verbinding met jouw bewustzijns- en liefdesveld. Ik zie je in jouw essentie. 


Door pre- en perinatale omstandigheden kan het zo zijn dat je delen van jouw essentie "thuis" hebt gelaten en je een herhaling van je geboorte imprint leeft. Uiteindelijk is het mijn doel dat jij je essentie - datgene waar je als ziel voor gekomen bent - hier op aarde kunt leven en belichamen. 

Afhankelijk van waar je voor komt werk ik intuïtief en met datgene wat zich in het moment aandient. Met vrouwen en stellen die zich bijvoorbeeld willen voorbereiden op de conceptie van hun kindje, of al zwanger zijn, werk ik eigenlijk altijd eerst met hun eigen prenatale imprint. Opdat zij allereerst in zichzelf die bedding kunnen ervaren die zo welkom is op het moment dat er een kindje komt. Vervolgens maken we samen energetisch contact met het kindje dat wil komen en nodigen we zijn essentie uit. Dit kan op veel verschillende manieren, o.a. door rituelen, visualisatie en meditatie,   channeling, schrijven, tekenen, klanken maken, etc.

Ik weet uit ervaring hoeveel moed ervoor nodig is om je angsten en diepste pijn aan te kijken. En het wordt mij steeds duidelijker dat het misschien wel nóg spannender is om oog in oog te komen met je essentie. En die dan te gaan leven. Ik nodig je tijdens sessies steeds weer uit om een volgende stap te zetten. Jij bepaalt daarbij het tempo. Ik ben en blijf aanwezig bij wat er is, op een onvoorwaarde-lijke en en liefdevolle manier. En bied je een veilige space. 

 

Mijn manier van werken is intuïtief, zacht en uitnodigend. Elke sessie ziet er anders uit en ik nodig je tijdens de sessies of workshops ook uit om je intuïtie en impulsen te volgen. Ik geloof in co-creatie en het echt samen aangaan van een "heilige co-creatie relatie". Het is altijd mijn intentie dat zich mag ontvouwen wat voor jou als client of deelnemer in jouw hoogste belang is.

 

IMG_1586.jpg
IMG_1726.JPG
IMG_1439_ZW.JPG
bottom of page